* Despre noi Naturif Companie de imprimari textile Sibiu * *

Despre Naturif

Despre Naturif

Bine ati venit pe site-ul nostru!

Naturif SRL s-a infiintat in anul 2003 in Sibiu avand ca profil de activitate personalizarea textilelor prin serigrafie.

Ulterior, datorita dezvoltarii unei piete de profil din ce in ce mai variata, s-a impus necesitatea de a largi paleta de servicii oferite.

Astfel a luat fiinta departamentul de broderie computerizata, cel de direct printing si cel de tranfer termic.

Colaborarea cu partenerii nostri de seama ne-a impus un standard de calitate ridicat care sa corespunda exigentelor de orice natura.

Galerie foto

Cine suntem?

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara, specializata pe toate segmentele tehnologice aferente activitatii de imprimare textila. Astfel va putem ajuta sa alegeti produsul dorit, modelul grafic si tipul de imprimare textila potrivit cu produsul ales. Daca aveți deja propriul design sau logo-ul companiei, il putem transfera intr-un format care poate fi imprimat sau brodat usor și eficient.

Formata din oameni entuziasti si motivati, echipa noastra are ambitii mari, si raspundem pozitiv la orice provocare, oferind intotdeauna cea mai buna calitate atat a servicilor, cat si a produselor.

Prin urmare, va invitam sa ne cunoasteti mai bine si noi va promitem o colaborare profesionista si plina de satisfactii.

Echipamentele  din dotare sunt  de ultima generatie tehnologica, de mare productivitate,  fapt ce ne permite un raspuns rapid in executia lucrarilor.

  • Sectia de broderie : 1 masina de brodat ZSK 8 capete fabricatie 2016, 1 masina de brodat Tajima 6 capete, 1 masina de brodat Brother 4 capete, 1 masina Happy 6 capete si 1 masina Brother 1 cap dedicata executiei mostrelor.
  • Sectia de serigrafie : 1 carusel rotativ automat Titan marca Anatol fabricatie 2016, 1 carusel rotativ manual , 2 mese serigrafice de precizie,  un grup de uscatoare intermediare Flash IR si un tunel de fixare termica de mare capacitate.
  • Sectia de transfer termic si Direct printing : 3 echipamente  cutting plotter marca Summa si Roland (cap OPOS cu taiere pe contur),  1 printer textile Ana Jet, 2 printere sublimare Epson,  4 prese termice marca Magic Touch si Siser.

Galerie foto

De ce noi?

  • Producatori de servicii  de imprimare textila: serigrafie, broderie, tranfer termic, print digital si sublimare. Imprimam sau brodam atat pe produse la gata cat si pe parti croite.
  • Tehnologie de ultima generatie; capacitate mare de lucru!
  • Importatori de tricouri, hanorace, camasi, jachete marca Adler.
  • Personal calificat: departament design/grafica computerizata, laborator pregatire sabloane, sectie de imprimare si broderie
  • 15 ani experienta in domeniul imprimarilor.

 

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×