fbpx

Oferta verii expiră în curând

Zile
Ore
Minute
Secunde

Termeni și condiții

 1. Definiții
  • „Website” se referă la website-ul www.naturif.ro, operat de NATURIF SRL.
  • „Noi”, „nostru” sau „compania” se referă la NATURIF SRL, firma responsabilă pentru operarea website-ului.
  • „Utilizator” se referă la orice persoană care accesează sau utilizează website-ul www.naturif.ro.
  • „Produse” se referă la articolele textile personalizate și alte bunuri sau servicii oferite de NATURIF SRL.
 2. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Accesând sau folosind website-ul nostru, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.
 3. Drepturile de Autor și Proprietate Intelectuală Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și design-ului website-ului www.naturif.ro sunt deținute de NATURIF SRL. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, modifica sau distribui conținutul website-ului fără acordul nostru scris.
 4. Produse și Servicii NATURIF SRL oferă produse și servicii de personalizare a articolelor textile. Informațiile despre produse și servicii, inclusiv descrieri, imagini și prețuri, sunt prezentate cu scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând informațiile despre produse și servicii fără notificare prealabilă.
 5. Adăugarea Produselor în Listă și Solicitarea Ofertelor de Preț Utilizatorii pot adăuga produsele dorite în lista lor de produse și pot solicita oferte de preț pentru aceste produse. Prin această acțiune, sunteți de acord să furnizați informațiile necesare pentru a primi o ofertă personalizată. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau respinge cererile de ofertă de preț în funcție de disponibilitatea produselor și a altor criterii.
 6. Confidențialitatea Datelor Personale Colectăm și procesăm date personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Utilizarea website-ului nostru implică acceptarea acestor practici de colectare și prelucrare a datelor.
 7. Responsabilitate Utilizarea website-ului www.naturif.ro se face pe propriul dumneavoastră riscuri. NATURIF SRL nu este responsabil pentru eventualele daune sau pierderi cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul nostru.
 8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor va fi disponibilă pe website-ul nostru.
 9. Contact Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon specificat pe website-ul nostru.

Prin utilizarea website-ului www.naturif.ro, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Vă recomandăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza website-ul nostru.